Plaça de Sant Agustí, 11  964 455 931

El Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs ja té jurat per a l’edició 2017

[envira-gallery id="1832"]L’Ajuntament de Vinaròs vol destacar aquesta 15a edició i per això ha convidat a presidir el jurat a Vicent Guimerà, xef de l’Antic Molí d’Ulldecona, el que va estar guanyador de la primera edició l’any 2003 i que recentment ha aconseguit l’estrella Michelin per al seu restaurant.

La resta dels membres del jurat representen diferents àmbits del món de la gastronomia i fan que el concurs tinga un alt nivell:

Pablo Márquez és periodista i crític gastronòmic. En l’actualitat és Assessor Gastronòmic de Gasma, el Campus de Gastronomia i Management Culinari de la Universitat CEU Cardenal Herrera.

Daniel García és propietari i xef del Maroleum en Màlaga. Ve en representació de la Selecció Espanyola de Cuina i també va participar en el concurs de Vinaròs guanyant el Llagostí d’Or l’any 2015

Agustí Torelló és sommelier i productor de cava i va estar el primer president del jurat del concurs l’any 2003; també hi serà Cristian Biedma Romero, xef representant de l’Associació de Restauradors de Guardamar del Segura.

Cristian Biedma és un jove cuiner que ha seguit els passos de la seua mare i germà, cuiners professionals, els qui li van transmetre la seua passió per la cuina des de la seua infància.

Categories: Notícies

Comentaris