Plaça de Sant Agustí, 11  964 455 931

El 25 d’octubre celebrem el Dia del Comerç Local

Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Generalitat Valenciana, amb l’objectiu de donar el màxim suport possible als establiments de proximitat com els que tenen la seua parada al Mercat de Vinaròs.

La nostra localitat s’afegirà a la celebració Dia del Comerç Local per donar suport a aquest sector econòmic, tan important al nostre municipi. L’alcalde, Guillem Alsina, acompanyat per la directora general de Comerç, Artesania i Consum, Rosana Seguí, i la regidora de Comerç, Paula Cerdà, ha presentat aquest matí el Mercat Municipal la iniciativa que es commemorà del 25 d’octubre.

Alsina ha destacat que “aquesta jornada pretén visibilitzar el comerç de proximitat i donar suport a un sector que, al llarg de la pandèmia, tot i les dificultats, ha continuat obert per garantir l’abastiment a tots els veïns de la localitat”. En aquest sentit, assenyalava que Vinaròs disposa de prop de 700 establiments que ofereixen productes de gran qualitat a preus molt ajustats, sempre amb l’atenció personalitzada del comerç de proximitat.

Per la seua banda, la directora Seguí ha insistit que el Dia del Comerç Local neix amb la intenció de promocionar i donar suport a un sector que ajuda a dinamitzar els municipis, és fonamental per a la socialització de les persones i col·labora en millorar la seguretat”. Així mateix, comentava que el comerç també genera molts llocs de treball conciliadors al llarg de la Comunitat Valenciana i fins i tot contribueix en la sostenibilitat, perquè es troba al centre dels municipis.

D’altra banda, Seguí comentava que aquesta nova iniciativa neix amb la voluntat de consolidar-se i agraïa a l’Ajuntament de Vinaròs, en especial a l’Agència de Desenvolupament Local, la seua adhesió per ajudar a promocionar el comerç. La regidora de l’àrea, Paula Cerdà, convidava els veïns a celebrar el Dia del Comerç Local i insistia que és un sector fonamental per a l’economia de Vinaròs.

Categories: Notícies

Comentaris