Plaça de Sant Agustí, 11  964 455 931

El Mercat Municipal acollirà una nova edició de Tast del Territori a partir del 10 d’abril

La gastronomia tornarà a ser protagonista al Mercat Municipal amb una nova edició del Tast del Territori. Recordem que aquesta iniciativa va néixer amb la col·laboració de la Regidora de Comerç i Turisme, amb l’Associació de Venedors del Mercat Municipal, amb voluntat de donar a conèixer els productes de proximitat que s’elaboren a les nostres comarques.

El regidor de l’àrea, Domènec Fontanet, ha insistit que “ha sigut una de les propostes que s’ha posat en marxa al llarg de la legislatura, d’una banda per potenciar els productes del territori, així com els magnífics cuiners que tenim a les nostres comarques, mentre d’altra banda també ha sigut un al·licient més per ajudar a dinamitzar el Mercat Municipal”.

Fontanet també ha fet una valoració molt positiva de les edicions anteriors, destacant que cada any augmenta més el número de veïns i turistes que s’apropen fins a l’espai gastronòmic per descobrir la gran qualitat dels productes de proximitat, que recordem es poden trobar a les paradetes del Mercat Municipal.

La Galera i la Carxofa encetaran la nova temporada

Per la seva banda, el coordinador de Tast del Territori, Txema Grau, ha assenyalat que la primera cita serà el 10 d’abril, a les 18:30h, amb la demostració gastronòmica de la Galera i Carxofa a càrrec del xef del restaurant Hotel Teruel, Roberto Belmonte. Per assistir abans caldrà adquirir el tiquet de participació al bar “Lo Típic” del Mercat Municipal o directament al web www.evadirte.com per només 3€, que s’inclou un petit tast del producte.

Categories: NotíciesEtiquetes: , , ,

Comentaris