Plaça de Sant Agustí, 11  964 455 931

El Mercat

Omplir la cistella de la compra en un edifici emblemàtic com el Mercat Municipal de Vinaròs té eixe encant especial que fa d’una activitat rutinària una excusa per acostar-nos al passat i a la nostra història comercial d’una ciutat, per a conéixer de prop la seua personalitat i descobrir sobre el terreny l’origen dels grans nuclis de població.
Un mercat municipal és un bloc cobert de manera permanent que funciona de centre d’abastiment dotat per l’Ajuntament d’uns serveis i una gestió comú amb la què els clients compren directament al venedor els productes frescs peribles.
Els mercats municipals en general, i el de Vinaròs en particular, han conservat amb el pas dels segles, un valor constant en el sistema de distribució comercial de les ciutats, que es fonamenta en la proximitat i en el tracte personalitzat dels xicotets establiments cap al consumidor, en l’atractiva presentació evocadora de l’origen natural i no manufacturat de l’aliment i en la qualitat, varietat, originalitat i frescor dels productes.

Les diferents parades del Mercat de Vinaròs oferixen als clients un ampli ventall de possibilitats. Fruites, verdures i hortalisses fresques, pà acabat d’enfornar, pastes i dolços artesanals, carns i embotits frescos, elaborats llestos per a cuinar, guarniments per a les teues receptes, peix i marisc de km0 acabat de portar de la llotja local. Aquí trobaràs els autèntics llagostins de Vinaròs, amb tot el sabor que els fa únics.

Ja som ECO!

En el Mercat de Vinaròs ja som ECO! Ens hem convertit en ECOMERCAT.
Volem contribuir amb el medi ambient i els tresors naturals que ens envolten, per això et convidem a fer aquest gran pas amb nosaltres.

Els comentaris estan tancats.