Plaça de Sant Agustí, 11  964 455 931

Fideuà solidària en benefici de “Rescata2”

El Mercat Municipal oferirà aquest dijous una fideuada solidària en benefici de l’entitat “Rescata2”

Aquest dijous 14 de juny,  els veïns que s’apropen fins al Mercat Municipal podran gaudir d’una bona ració de fideuada gràcies la iniciativa de l’Associació de Venedors, amb la col·laboració de la regidoria de Comerç i Consum, encapçalada per Domènec Fontanet.

Després de l’èxit de l’any passat, enguany es tornarà a repetir amb l’objectiu de seguir recaptant fons perquè l’entitat “Rescata2” continue desenvolupant programes d’inserció social per a les dones desprotegides. El seu representant, Samuel Verge, ha explicat que “sobretot s’ofereix suport psicològic i una vivenda d’acollida per a les veïnes que es troben en risc d’exclusió social”. Segons ha afegit amb la recaptació s’aconsegueixi es podran seguir desenvolupant programes d’inserció a Vinaròs.

Per la seva banda, el regidor Domènec Fontanet, agraïa la col·laboració desinteressada de la família Carril, que serà l’encarregada de cuinar les més de 500 racions de fideus que es repartiran dijous. Pel que fa als tiquets, ha indicat que ja es poden aconseguir a les paradetes del Mercat Municipal per tan sols 2€.

Per acabar, el regidor animava a tots els veïns a apropar-se dijous fins al Mercat Municipal per gaudir d’una bona ració de fideuada, que estarà elaborada amb el millors productes de proximitat de les paradetes, al mateix temps que col·laboraran amb l’entitat social “Rescata2”

           .                  

Categories: NotíciesEtiquetes: ,

Comentaris