Plaça de Sant Agustí, 11  964 455 931

INAUGURACIÓ DEL NOU MOBILIARI DE L’ESPAI GASTRONÒMIC DEL MERCAT DE VINARÒS

El regidor de Comerç i Turisme de Vinaròs Domènec Fontanet al costat del Alcalde de la ciutat Enric Pla, el president de l’Associació de Comerciants del Mercat Àngel Martínez i el Director General de Comerç i Consum Nacho Costa han inaugurat el nou mobiliari que anirà completant l’espai gastronòmic que va iniciar l’Ajuntament de la ciutat en 2015.

[envira-gallery id=”2366″]

Fontanet ha destacat que el mercat de Vinaròs compta amb serveis com la Bibliomercat i la parada d’atenció al client, i amb aquesta primera fase es condiciona una zona del mercat per donar un aire més social a aquest. En una segona fase s’acabarà de condicionar aquest espai amb una delimitació de la zona. El regidor ha remarcat el caràcter de social de l’espai com a lloc de trobada i de degustació de productes del mercat.

El president de l’Associació de Comerciants del Mercat Àngel Martinez ha fet referència a la qualitat dels productes de proximitat, i ha expressat que s’intenta que el mercat s’ha de convertir en un espai divertit i alhora un punt de trobada per a la gent , i no només per anar a comprar. Martínez a agraït l’aposta que l’Ajuntament i la Generalitat té amb el Mercat de Vinaròs.

L’Alcade de Vinaròs Enric Pla, ha ressaltat que des del primer dia el consistori ha tingut com a objectiu la dinamització de mercat per a convertir-lo en un espai viu propi del segle XXI. Pla ha destacat els diferents esdeveniments que al llarg de l’any es realitzen a l’espai gastronòmic com el Tast del Territori, el Concurs de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs, els divendres de Tapes al Mercat i altres com cursos de cuina. L’edil ha afirmat que el mercat té futur i seria inconcebible un Vinaròs sense mercat com una ciutat sense ajuntament.

El Director General de Comerç i Consum Nacho Costa, ha confirmat que s’està treballant des de la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de la ciutat en la implantació del segell Mercat Excel·lent. Costa ha reconegut que el Mercat de Vinaròs ha de ser alguna cosa més que un espai d’activitat econòmica, un lloc on veïns i veïnes, i també visitants coneguin la gran varietat de productes autòctons i del territori. A més ha recalcat que els mercats del segle XXI han de sobrepassar el que és la mera activitat econòmica.

La primera fase de condicionament de l’espai gastronòmic ha tingut una inversió de 12000 euros que han estat subvencionats íntegrament per la Generalitat Valenciana.

Categories: NotíciesEtiquetes: , , , , ,

Comentaris