Plaça de Sant Agustí, 11  964 455 931

L’Ajuntament adequarà la façana del Mercat Municipal

Aquesta setmana començaran les feines de millora i recuperació de la façana del Mercat Municipal. En total l’Ajuntament destinarà una inversió d’11.292€, amb fons propis, per adequar aquesta instal·lació tan important del municipi, on cada dia acudeixen centenars de persones per a realitzar les compres.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “les feines consistiran en la neteja i repintat de la façana per evitar l’aparició d’humitats, a més d’actuar a les portes metàl·liques per eliminar l’òxid amb un tractament especial i aplicar també una nova capa de pintura”. Segons detallava “tant la façana com les portes presenten un aspecte de desgast degut al pas del temps, per tant, és el moment de realitzar tasques de manteniment perquè el Mercat Municipal oferisca una bona imatge”.

Morellà assenyalava que per generar les menors molèsties possibles a la ciutadania les obres es desenvoluparan per seccions per garantir l’accés als clients, a través de les diferents portes de la façana principal. Així mateix, la regidora recordava que també hi ha disponible l’entrada des del Pati del Mercat.

Categories: Notícies

Comentaris