Plaça de Sant Agustí, 11  964 455 931

El Mercat de Vinaròs presenta una targeta de fidelització gratuïta per a clients

El Mercat de Vinaròs ha presentat aquest dimecres la seua targeta de fidelització, una iniciativa que busca incentivar les compres dels productes de quilòmetre 0 que s’ofereixen en aquest espai i premiar els clients, que acumularan punts i tindran accés a descomptes exclusius, sortejos i altres promocions.


El Regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet, ha explicat que aquesta “és una iniciativa innovadora, ja que només uns pocs mercats valencians compten amb aquesta targeta i al nord de Castelló som els primers. És una satisfacció perquè treballem perquè el Mercat sigue un espai viu i modern i creiem que aquest és un bon pas en aquest sentit “.


Per la seua banda, el president de l’Associació de Venedors del Mercat, Àngel Martínez, ha dit que està molt content que per fi aquest projecte vegi la llum i ha destacat que aquesta targeta serà completament gratuïta i vàlida en tots els comerços adherits a aquest programa . Per sol·licitar-la, les persones interessades només hauran d’omplir la sol·licitud que trobaran al mateix mercat a partir d’aquesta setmana.


Martínez també ha informat que a l’àrea privada del web del Mercat de Vinaròs, els usuaris de la targeta podran consultar el saldo de punts. Properament, el mercat té previst anunciar altres novetats, com el repartiment a domicili, la compra per telèfon o la compra en línia a través del web.

L’alcalde de Vinaròs, Enric Pla, ha comentat que projectes com aquests mostren que “el Mercat de Vinaròs és un espai dinàmic i obert, que no s’ha quedat estancat sinó que està innovant per oferir el millor servei i aprofitant els avantatges de les noves tecnologies “.


Pla ha acabat agraint la implicació dels venedors, de les regidories que han donat tot el seu suport a aquesta iniciativa, a l’Agència de Desenvolupament Local i a tots els que han fet possible que aquesta targeta de fidelització sigue una realitat.

Categories: Notícies

1 comment

  1. dagafe ha dit:

    Com podem saber els punts que tenim a la targeta del Mercat?

Comentaris