Plaça de Sant Agustí, 11  964 455 931

Nova edició de Desdejunis Saludables

La campanya té com a objectiu fomentar entre els xiquets de 4rt i 5é de Primària dels centres educatius una alimentació saludable i equilibrada.

La Regidoria d’Educació, amb la col·laboració de la dietista i nutricionista, Marta Oliver, ha posat en marxa una nova edició de Desdejunis Saludables perquè els xiquets aprenguen les bases d’una bona alimentació. Cal destacar que l’any passat, amb motiu de la pandèmia, no es va poder celebrar aquesta campanya i enguany s’ha hagut d’adaptar a les condicions sanitàries, amb el repartiment de tríptics informatius entre els alumnes de 4rt i 5é de Primària.

La regidora d’Educació, Begoña López, ha destacat que “en les darreres edicions es feien desdejunis al Mercat Municipal, a més d’explicar els beneficis alimentaris dels productes de proximitat, però amb motiu de la pandèmia ens hem hagut d’adaptar”. En aquest sentit, assenyalava que “tot i no poder fer els desdejunis és important fomentar entre els més petits una alimentació correcta dintre d’un estil de vida saludable, amb el repartiments de tríptics informatius perquè els puguen treballar a classe”.

Pel que fa tríptics, s’explica de forma senzilla quins són els aliments més recomanables pel desdejuni, esmorzar o berenar, a més d’indicar quins són els que s’han d’evitar, per tal d’aconseguir una dieta variada i saludable.

Categories: Notícies

Comentaris