Plaça de Sant Agustí, 11  964 455 931

Som una carnisseria amb llarga tradició, ja que portem des de 1965 en el Mercat de Vinaròs. No obstant això, és precisament aquesta tradició la que ens empeny a estar constantment al dia de les últimes novetats, assegurant-nos que els nostres productes són del gust tant dels més grans com dels més petits de la casa.

Els estàndards de qualitat constitueixen el pilar fonamental sobre el qual es basa el nostre establiment. És a través d’aquest requisit que ens identifiquem amb cadascun dels productes que oferim.

Els nostres productes

Tot tipus de carns, pollastre, conill, porc, vedella, be, cabrit… totes elles de la millor qualitat. Gran varietat de productes d’elaboració pròpia diàriament amb la finalitat de garantir la frescor i la qualitat del producte amb els millors ingredients i el millor sabor ,com saltxixes de porc ,saltxitxes de pollastre, hamburgueses de vedella i de pollastre, pintxos de gall dindi, pintxos de porc , mandonguilles ,empanats de diferents tipus, xoriços… Tots els nostres productes són de la millor qualitat per al delit de la nostra clientela.  Els oferim productes congelats d’alta qualitat, destacant les croquetes morellanes, en totes les seves varietats(rovellons,bolets,be trufat, vegétals i cartxofes) , les patates farcides del maestrazgo i els diferents tipus de pastissos (vedella amb patata, bolets i pebrot del piquillo amb bacallà).

La vedella és d’una qualitat immillorable, provinent del Maestrat i dels Ports, la qual passa els controls mes exhaustius de qualitat . En el nostre establiment trobarà un variat assortit de formatges guarits, semi, frescs i de cabra , així com de carns precuinades ( galtes de porc i de vedella ,espatlla al forn, cochinillo, rulo de be ), fiambres, embotits, pernils, xoriços i botifarres. Realitzem per encàrrec: cuixes de pollastre farcides, pollastre farcit, vedella farcida …sempre amb la cura que el client es mereix.

SERVEI A DOMICILI
PAGAMENT AMB TARJETA
Tlf. 964 450 668

Els comentaris estan tancats.

Tweets Recents