Plaça de Sant Agustí, 11  964 455 931

En el lloc de pa, pastes i brioixeria, venem productes d’elaboració pròpia. Fabricats sense conservants, antioxidants ni colorants. Tots els nostres articles estan elaborats amb matèries primeres naturals i de primeríssima qualitat existents en el mercat, juntament amb el nostre bon fer i experiència, el resultat són productes frescos d’exquisit paladar i bon gust. Reconegut a nivell local i comarcal.

Som especialistes en pa rústic, com a pa de pagés i pa gallec. També elaborem excel·lents baguettes i pans de règim. En l’apartat de pastes i brioixeria, podem destacar els pastissets de cabell, boniato i flaons (mató i ametlla), pastissets d’espinacs i tomàquet; així com el coc de tomàquet, escalibada, ceba, pisto i poma. I no ens oblidem de les nostres pastes tradicionals més saboroses.

Atenem encàrrecs per telèfon, en tots els nostres establiments. Els oferirem el nostre millor tracte. Els nostres forns estan en:
C/ valència nº49 XERT  Tel. 964 490 038 // Av. Madrid nº35 VINARÒS *Tel 964 402 700 // Mercat Municipal Vinaròs *pto 6 Tel. 964 456 632

Els comentaris estan tancats.

Tweets Recents