Plaça de Sant Agustí, 11  964 455 931

Vinaròs i Benicarló acolliran el 3r Fòrum de Mercats de la Comunitat Valenciana

Presidents de Mercats Municipals i càrrecs polítics de l’àrea de comerç de tota la Comunitat Valenciana es donaran cita el 16 d’octubre a les dues localitats per parlar de la realitat dels mercats municipals valencians.

El proper dilluns 16 d’octubre es durà a terme a Vinaròs i Benicarló el 3r Fòrum de Mercats de la Comunitat Valenciana, un esdeveniment que en aquesta edició porta el títol de “Mercats Municipals: una opció de futur?


En roda de premsa el regidor de Comerç i Turisme, Domènec Fontanet, ha explicat que aquesta cita serà “la culminació de molts mesos de treball per a les regidories de Comerç i Turisme d’ambdues localitats, que van ser triades com a seu per a aquesta jornada de debat entorn de la realitat dels mercats municipals valencians “.


Fontanet ha explicat que a aquest Fòrum, l’última edició del qual va ser a Alcoi, assistiran presidents dels Mercats Municipals i càrrec polítics de l’àrea de Comerç de tota la comunitat. La programació començarà a les 10:00 hores en el Vinalab, amb la recepció dels assistents i continuarà tot el matí amb diverses ponències i presentació de bones pràctiques.


La regidora de Turisme i Comerç de Benicarló, Rosana Marzá, ha explicat que durant la tarda els presents es traslladaran al Magatzem de la Mar de Benicarló, per continuar amb les xerrades i oferir finalment les conclusions de l’esdeveniment, a les 17:00 hores. “Per a nosaltres és un honor que la Conselleria, en el primer fòrum que s’organitza a la província de Castelló, hagi triat els nostres municipis per dur a terme aquesta activitat”, ha assenyalat Marzá.

Després de detallar la programació prevista, tant els regidors com el president del Mercat de Vinaròs, Àngel Martínez, i Rebeca Foix, representant del Mercat de Benicarló, han indicat que l’assistència a aquest Fòrum és lliure, si bé els interessats en assistir a les xerrades s’han de registrar de forma gratuïta al web http //: bit.ly/inscripcio_3forum_mercat per a una millor organització.


Per a més informació els interessats es poden comunicar amb l’ADL / AFIC de l’Ajuntament de Vinaròs, al telèfon 964407700 o amb l’AFIC de l’Ajuntament de Benicarló al telèfon 964825013.

Categories: NotíciesEtiquetes: , ,

Comentaris